Varför ställa ut?

Vem besöker mässan?

Till Outside Living kommer besökarna primärt för att få inspiration, fylla på med kunskap och uppleva nya produkter och tjänster. De som besöker Outside Living är i befinner sig i olika stadium av planerandet gällande sina utomhusprojekt, allt ifrån att bygga ett utedäck, anlägga en pool, stenlägga uppfarten eller bara så sin trädgård att blomstra.

Människor från hela Malmö med omnejd kommer till Outside Living och ålderspannet är brett.

Varför ställa ut?

På Outside Living träffas ledande leverantörer och representanter inom trädgård och utomhusrenovering, ansikte mot ansikte, som är den mest effektiva formen av försäljning och relationsbyggande. Här når du en stor del av marknaden mycket snabbt vare sig du vill stärka ditt varumärke, gå in på en ny marknad eller lansera en ny produkt eller tjänst.

Utställare på plats är alla företag som erbjuder produkter eller tjänster som kan knytas till en förlängning av hemmet i form av en plats för odling, ett utekök eller en smart trädgårdsplanering etc.

Medverka som utställare på Outside Living

Har du lösningar, produkter eller tjänster för allt som har med uteplatsen eller trädgården att göra? Då är Outside Living något för dig! Tillsammans med Home etc samlar vi allt under ett tak. Här får du som utställare chans att ansikte mot ansikte skapa nya kontakter, kunder och affärer i rätt forum under fyra intensiva dagar.
Din monter blir en unik lösning för ditt företag där du kan skapa just det mötet du är ute efter.

Bjud in till workshops, skapa en gör-det-själv upplevelse för dina besökare, erbjud förbokning av tjänster, bygg en visningsmiljö, visa era lösningar och tjänster i praktiken, eller anordna något alldeles unikt, allt är möjligt! Utställningsmiljön på Outside Living och Home etc är vibrerande, kreativ och spännande!

Nyfiken på att veta mer? Slå oss en signal!

Annika Karlsson

Säljansvarig
0766 31 13 61
annika.karlsson@easyfairs.com

Caroline Larsson

Säljansvarig
0766 31 13 82
caroline.larsson@easyfairs.com

Jonas Mitander

Säljansvarig
031 89 41 23
jonas.mitander@easyfairs.com

Är du intresserad av att medverka? Lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.