ställ ut på outside living

Vem besöker Outside Living?

Till Outside Living kommer privatpersoner som söker inspiration och kunskap till projekt inom uteliv och trädgård. Inom dessa kategorier är intressena relativt breda och kan handla om byggnation av utedäck, anläggning av pool eller uppfart och hur man maximerar ytan på sin balkong till trädgårdsdesign, hållbarhet och att skapa sitt eget odlingskretslopp, att öka kunskapen om snittblommor och ta del av de senaste trenderna så som bokashi, hypodronisk odling och pampasgräs. 

Besökaren är ute efter produkter, tjänster, tips och inspiration för sitt pågående eller kommande projekt. Denne är mottaglig för kunskap från utställande experter och nyfiken på vad som erbjuds på mässan. 

I samband med Outside Living pågår även Home etc. – mässan för allt inom boende och renovering. Med båda mässornas målgrupp som besökare ges en unik möjlighet att nå ut och erbjuda en helhetslösning med tjänster och produkter som besökaren i förväg inte tänkt på är aktuellt för just dennes projekt.

Medverka som utställare på Outside Living

Har du produkter, tjänster eller lösningar för uteliv och trädgård? Då är Outside Living mässan för dig. Tillsammans med Home etc. som är mässan för allt inom boende och renovering samlas allt under ett och samma tak på Malmömässan 5-8 mars 2020. Ta chansen att möta dina kunder i en inspirerande miljö, skapa nya kontakter och göra affärer under fyra intensiva dagar.  

Du  ges möjligheten att nå ut till din unika målgrupp genom att skapa en inbjudande monter, en gör-det-själv-upplevelse, erbjuda rådgivning, specialerbjudanden och samtidigt visa era lösningar och tjänster i praktiken. Hjälp besökaren att förverkliga sina drömmar och planer gällande uteliv och trädgård. 

Välkommen att anmäla ditt intresse som utställare till Outside Living i dag! 

Nyfiken på att veta mer? Slå oss en signal!

Annika Karlsson

Säljansvarig, Malmö
0766 31 13 61
annika.karlsson@easyfairs.com

Caroline Larsson

Säljansvarig, Malmö
0766 31 13 82
caroline.larsson@easyfairs.com

Jonas Mitander

Säljansvarig, Göteborg
031 89 41 23
jonas.mitander@easyfairs.com

Du kan även lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort!

Scroll to Top