OM

Eget växthus i trä

Vad är Outside Living?

Outside Living är en mötesplats för alla som har ett intresse av att utveckla sin uteplats eller trädgård. Kanske drömmer du om att skapa en en social yta och en förlängning av ditt hem? Vill du göra plats för odling och utekök? 

Träffa allt från kunniga utställare med spännande produkter, massor av inspiration och trädgårdsprofiler som gärna delar med sig av sina bästa tips. Bli inspirerad genom vårt scenprogram och utveckla din kunskap inom utomhusrenovering och trädgård.

Dessutom ligger vår systermässa Home etc. i direkt anslutning vilket gör det enklare att applicera ett helhetstänk på sitt boende, genom övergången mellan inom-och utomhusmiljö.

FOKUSOMRÅDEN

Hållbarhet

Det finns många enkla vägar att ta för att bidra till en mer hållbar värld. Några exempel är att odla ätbart och på så vis minska utsläpp av växthusgaser, välja hållbara material vid om- eller utbyggnad av ditt hem eller trädgård, minska vattenförbrukningen genom att återanvända regnvatten, kompostera organiskt avfall och hjälpa våra pollinatörer att överleva genom att bygga insektshotell. Hållbarhet är ett av årets fokusområden och något du kan få handfasta tips och råd om under Outside Living.  

Uteliv

Maximera din utomhusyta genom att skapa ombonade miljöer som en förlängning av ditt hem. Inred en mysig lounge i trendiga naturmaterial, bygg ett utekök á la Ernst och bjud in till middag i det gröna, bygg ditt dröm-orangeri för ändlösa kvällar bland odlingar, växter och tända ljus eller gör balkongen till din egen relaxavdelning och en plats för rekreation. På Outside Living träffar du utställare som presenterar de senaste trenderna och visar lösningar som passar just dig och dina behov.

Odling

Odling är något vi ägnar oss åt både i stan, på landet, vid kolonilotter, i lägenheten, sommarhuset, radhuset och villan. Det finns flera olika sätt att odla – vilket passar dig? Under mässan Outside Living kan du lära dig mer om bl.a. fenomenet urban odling, olika odlingskretslopp, vad du bör tänka på för odla med ett mindre ekologiskt fotvtryck och samtidigt träffa experter och likasinnade för att prata sticklingar, pallkragar, trender, utbyta kunskap och få inspiration.

Trädgårdsplanering

Vare sig du är nybliven eller rutinerad trädgårdsägare har du möjlighet att få tips och inspiration bland våra utställare. Vad är viktigt att tänka på när det kommer till materialval och vilka plantor är optimala för dina trädgårdsförhållanden? Hur mycket tid och energi vill du lägga? Det är viktigt att lära känna sin trädgård innan man påbörjar ett förändringsarbete. Våra experter på plats guidar dig i djungeln av val för att undvika snåriga omvägar.

officiell mediapartner till Outside Living

Home etc. & Outside Living

- Sveriges nya mötesplats för allt inom boende och trädgård

Scroll to Top