OM

Vad är Outside Living?

Outside Living är en mötesplats för alla som har ett intresse av att utveckla sin uteplats eller trädgård. Kanske drömmer du om att skapa en en social yta och en förlängning av ditt hem? Vill du göra plats för odling och utekök? 

Träffa allt från kunniga utställare med spännande produkter, massor av inspiration och trädgårdsprofiler som gärna delar med sig av sina bästa tips. Bli inspirerad genom vårt scenprogram och utveckla din kunskap inom utomhusrenovering och trädgård.

Dessutom ligger vår systermässa Home etc. i direkt anslutning vilket gör det enklare att applicera ett helhetstänk på sitt boende, genom övergången mellan inom-och utomhusmiljö.

Inspirerande program

Behöver du utöka din kompetens när det kommer till bygget i trädgården? Söker du inspiration för din nya kryddträdgård? Vad måste du tänka på innan du slår upp ditt nya utekök? I vårt scenprogram hittar du det mesta som rör projekten i trädgården eller på balkongen.

Senaste trenderna

Drömmer du om en ekologisk odling på balkongen och kanske till och med en egen fiskodling? Vill du kunna styra trädgårdens ljussättning ifrån din telefon? Vad du än drömmer om, hos oss får du de senaste trenderna inom "Outside Living".

Hantverkare från ditt område

Oavsett om ditt nya projekt gäller en byggnation i trädgården eller en urban odling på balkongen så är det på Outside Living du träffar företag som kan inspirera och hjälpa dig med din dröm.

Rådgivning

Ta med din beskrivning eller ritning av projektet så får du hjälp med inspiration och praktiska tips. Bland våra utställare finns experter inom flera områden som gärna hjälper dig på vägen för att lyckas med ditt drömprojekt.

Home etc. & Outside Living

- Sveriges nya mötesplats för allt inom boende och trädgård