Sydsvenska Orkidésällskapet

Om oss

Sydsvenska Orkidésällskapet (SYS) är sedan 1972 en fristående ideell förening öppen för alla med intresse för orkidéer och orkidéodling.
Föreningen skall enligt stadgarna sprida kunskap om orkidéer och orkidéodling genom en aktiv föreningsverksamhet, samt genom utställningar, föredrag och kurser.
Medlemmarna träffas ca en gång i månaden för att lyssna på föredrag och se bildvisningar, deltaga i utbildningar, utbyta erfarenheter, köpa och sälja plantor genom orkidéloppis och auktioner. Föreningen anordnar nästan varje år subventionerade resor till orkidéutställningar i Tyskland och Danmark.
SYS medverkar också till att såväl inhemska som utländska orkidéer och orkidéväxtplatser skyddas i enlighet med de lagar och förordningar som finns.

Välkommen i vår förening
Medlemskap i Sydsvenska Orkidésällskapet kostar 100:– per år för enskild medlem/familj. Avgiften sätts in på vårt plusgiro 63 97 26-9.
Då är du välkommen på alla våra möten, kan följa med på resor mm Glöm inte att ange namn, adress, telefonnummer och mejladress.

För aktuell information besök vår hemsida www.sysorkide.se
På hemsidan hittar du också bilder och föreningsinformation, länkar till andra orkidéföreningar, utställningar, hemsidor om orkidéer och försäljare.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

mässerbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top