HelloFresh

Om oss

HelloFresh grundades 2011 med en vision: att förändra hur människor äter. Genom att kombinera kulinarisk expertis med teknologi har vi vuxit från att ha varit en liten startup till att bli världens ledande matkasse på bara några år. Och nu har vi anlänt i Sverige.

Vi tycker att det är självklart att du ska kunna sätta ihop din matkasse precis som du vill. Det är ju dina middagar. Därför har vi satt ihop Sveriges mest flexibla matkasse åt dig. För att göra ditt liv lite enklare och godare.

Hos HelloFresh kan du skräddarsy din veckomeny och byta ut middagar när som helst. Välj fritt bland 10 nya recept varje vecka och blanda våra versioner av svenska klassiker med internationella godbitar från världens kök.

Gör köket till en lekplats och laga barnvänliga recept som kittlar hela familjens smaklökar. Eller sätt tänderna i vegetariska läckerheter från växtrikets gröna åkrar.

Och självklart kan du hoppa över veckor, pausa eller avbryta din prenumeration när som helst – vi har ingen bindningstid.

Kom förbi vårt bås så berättar vi mer!

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

mässerbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top