Tareq Taylor om en smakrik trädgård

Ständigt aktuella matinspiratören och TV-kocken Tareq Taylor kommer till Outside Living. Han kommer dela med sig av hur man skapar en trädgård som går att njuta av med alla smaklökar och hur man kan göra klimatsmarta matval året om.

– I­ntresset för att skapa en ätlig trädgård har vuxit sig stark under senare år. Det är roligt att se hur många som har möjlighet odlar grönsaker och kryddor men också satsar på frukt och bär för det egna kökets fröjder. Dessutom vågar man njuta av smakliga blommor och blad. Nyttigt är vackert, säger Tareq.

Tareq vann Kockarnas kamp i TV4 2017 och fick samma år utmärkelsen Bästa Malmöambassadör. Han har lagat mat till de medverkande populära SVT-programmet Stjärnorna på slottet i två säsonger. Tareq är också krögare, i Malmö driver han restaurangen och matstudion Kockeriet.

Fredag den 6 mars tar Tareq plats på Outsidescenen och inspirerar oss till att odla vackert och ätbart, samt göra klimatsmarta matval. På plats kan du också köpa hans senaste bok ”Favoriter”. 

Scroll to Top