Odlingsprofilen Jessica Lyon till Outside Living

Jessica Lyon är initiativtagaren och grundaren av Odlings-TV, den oberoende webbTV-kanalen med nästan 20.000 följare och över 4 miljoner (!) visningar, och syns även på Aftonbladet TV där hon delar med sig av kunskap och tips för olika typer av odling. Jessica vill inspirera både nybörjare och erfarna trädgårdsnördar med sina videos genom olika tips och tricks.

Odlings-TV har släppt flera serier på sin kanal, bland annat den populära trädgårdsserien ”Hela Sverige odlar” och ”Vetenskap & trädgård” som är ett samarbete med Stockholms Universitet. Andra ämnen som tas upp av Odlings-TV är bland annat hur du odlar egen mat till dina husdjur, odlar din egen medicin, skapar egen såjord, beskär dina fruktträd samt massor av andra tips för odling på både balkong och i trädgård.

Under Outside Living kommer Jessica finnas på plats som moderator och vara med på scen samtliga dagar. Hon kommer även finnas tillgänglig för att dela med sig av sina bästa tips och knep för hur du odla bäst utifrån dina förutsättningar.

Här nedan kan du exempelvis se när Jessica enkelt visar hur du kan göra din egen såjord. Ta chansen att träffa Jessica och utöka din kunskapsbank under mässan för allt inom uteliv och trädgård, Outside Living 5-8 mars 2020 på Malmömässan.

Välkommen till mässan för allt inom uteliv och trädgård, Outside Living, 5-8 mars 2020 på Malmömässan!

Scroll to Top